Ramazan Bayramı'na Özel Hediye Çeki Kampanyası

Bayram Coşkusunu Sevdiklerinizle Napolyon’da Kutlayın!

23 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında Napolyon'a eşinizi, dostunuzu, arkadaşlarınızı ve sevdiklerinizi dahil ederek, en fazla aktif üye* getiren ilk 3 üyeden biri olun, ilginizi çekecek markaların hediye çeklerini sizler kazanın!

Birinciye 200 TL Hediye çeki, ikinciye 100 TL Hediye çeki, üçüncüye ise 50 TL Hediye çeki

Yapmanız Gerekenler;
  • Buraya tıklayarak üye olunuz. (Formu dolduktan sonra mail adresinize gönderilen onay linkine tıklayıp işleme devam edin, e-mail spam/önemsiz posta klasörüne düşebilir)
  • Üyelik işlemlerini tamamlayıp aktif üye olduktan sonra siteye giriş yaparak profilinizi doldurun.
  • Daha sonra arkadaşlarınızı Napolyon'a davet edip, üye olmalarını sağlayın. Bu kadar...
Önemli: Üyeliğiniz kabul edilip aktif üye olabilmeniz için mail adresinizi ve cep telefonunuzu (ayarlar bölümünde) onayladıktan sonra profilinizi doldurmalısınız. Aksi takdirde üyeliğiniz pasif konumda kalır. Telefonunuza güvenlik kodu, mail adresinize de onay linki gönderilir.

Not: Napolyon, www.hitay.com bünyesine faaliyet gösteren Türkiye'nin en güvenli ve saygın firmalarındandır. Şimdiye kadar kullanıcılarına binlerce lira ve hediye dağıtmıştır. Hitay ismini yakın zamanda Milli Piyango ihalesini kazanan firma olarak duymuşsunuz.
  • Kampanyaya katılarak çıkan en fazla aktif üye* getiren ilk kişi Mudo ya da Boyner'den 200 TL hediye çeki, ikinci kişi Mudo ya da Boyner'den 100 hediye çeki, üçüncü kişi ise Mudo ya da Boyner'den 50 TL hediye çeki kazanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Napolyon firması Türkiye'nin en güvenli ve saygın firmalarından biri olan Hitay bünyesinde faaliyet göstermektedir. Hitay firmasını yakın zamanda Milli Piyango ihalesi 2 milyar 755 milyon dolara kazanan firma olarak duymuşsunuz. Arkasında böyle bir güç olan bu firmaya sonuna kadar güvenebilirsiniz. Buradaki firmalarla resmi bir bağım yoktur, bende sizler gibi internetteki boş vaktimi değerlendiren biriyim ve bu firmadan binlerce lira ödeme aldım, dekontlarını sitede bulabilirsiniz.