Yarışmaya katılın iPad Mini kazanın - Bedava iPad Mini

Gelen Anketleri Doldur, iPad Mini Ödüllü Bu Yarışmaya Katılım Hakkını Sakın Kaçırma!



10 Eylül - 10 Ekim tarihleri arasında yarışmaya katılarak çıkan sembollerin eşini doğru ve en kısa sürede bulan Napolyon üyesi sen ol, iPad Mini kazanma şansını yakala!

Napolyon üzerinden ya da e-postana gelen her anketi doldur, iPad Mini kazanma şansını artır!

Napolyon'a üye değilseniz buraya tıklayarak ücretsiz üye olabilirsiniz.

Not: Bu kampanya napolyon üyelerine özeldir, o yüzden yukarıdaki linke tıklayıp üye olun. Daha sonra kampanya sayfasından oyunu oynayıp, ipad mini kazanma şansı elde edebilirsiniz. Daha fazla katılım şansı elde edebilmeniz için Napolyon tarafından gönderilen anketleri doldurun. Her anket yeni bir katılım şansı demektir. Doldurduğunuz anketlerden kazandığınız ücret de cabası.

Önemli: Üyeliğinizin onaylanması için e-mail, cep telefonu doğrulaması yapmanız ve ardından profilinizi doldurmanız gerekmektedir.

Katılım Koşulları:

1 yorum:

  1. Kazanan üyemiz http://1.bp.blogspot.com/-lvYWLKzmXNs/VEpsCmrqQuI/AAAAAAAACcE/n3OFfK8FYRU/s1600/asasa.jpg

    YanıtlaSil

Napolyon firması Türkiye'nin en güvenli ve saygın firmalarından biri olan Hitay bünyesinde faaliyet göstermektedir. Hitay firmasını yakın zamanda Milli Piyango ihalesi 2 milyar 755 milyon dolara kazanan firma olarak duymuşsunuz. Arkasında böyle bir güç olan bu firmaya sonuna kadar güvenebilirsiniz. Buradaki firmalarla resmi bir bağım yoktur, bende sizler gibi internetteki boş vaktimi değerlendiren biriyim ve bu firmadan binlerce lira ödeme aldım, dekontlarını sitede bulabilirsiniz.