Napolyon (süperteklif) nedir? Nasıl para kazanılır?

internetten para kazan napolyon
Türkiye'nin en çok para kazandıran sitesi sizlerle. Artık okuduğunuz e-maillerden veya Facebook'taki paylaşımlarınızdan para kazanacaksınız. Ödeme garantili ve dünyadaki en güvenli yasal para kazanma sitesidir. 

Facebook'ta, e-maillerinizde, cep telefonlarınızda, TV'lerde, radyoda, metroda, sokakta... Kısaca her gün sayısız reklamla karşı karşıya kalıyorsunuz. Ama kimse size para ödemiyor. Gelin şimdi, gördüğünüz her reklamdan para kazanın! Napolyon'da;
  • Facebook'ta yapacağınız paylaşımlardan, 
  • E-mail adresinize gelen reklamlardan (sadece maili açmanız yeterli), 
  • Doldurduğunuz anketlerden, 
  • Cep telefonunuza gönderilen sms reklamlarından,
  • Size gönderilecek profilinize uygun sitelere üye olarak, 
  • Arkadaşlarınıza Napolyon daveti gönderek PARA KAZANACAKSINIZ
Sitemizde belirtilen nap, puan demektir. Kazandığınız naplar ödeme zamanında paraya çevrilerek banka hesabınıza gönderilir.

Hemen üye olmak buraya tıklayın 

Önemli: Üyeliğinizin kabul edilmesi için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var;
  1. Mail adresinizi doğru girmelisiniz, çünkü mail adresine onay linki gönderilir ve sizde bu onay linkine tıklayarak e-mail adresinizi doğrulamış olursunuz. Zaten üyelik formunu doldurduktan sonra mail adresine gönderilen onay linkinden sonra üyelik işlemine devam edebiliyorsunuz. Hotmail, outlook kullanıcılarında spam/önemsiz posta klasörüne mail düşebiliyor.
  2. Cep telefonu numaranızı mutlaka yazıp yine onaylamanız gerekiyor. 
  3. Üyelik işleminden sonra profilinizi doldurmayı da unutmayın. Aksi takdirde aktif üye kabul edilmezsiniz. 
Bu işlemi yapan üyelerin hesabına anında 10 lira eklenir. Bu işlemden sonra reklam maillerine mail adresinize gönderilmeye başlar. Bu aşamalar sizin gerçek bir üye olduğunuzu gösterir ve reklamların size ulaşıp para kazanmanız için önemlidir.

Not: Napolyon'un 2 milyonun üstünde üyesi mevcuttur ve şimdiye kadar milyarlarca lira para dağıtmıştır. Bunların hepsinin dekontları mevcuttur. Üye olup, profilinizi doldurduktan sonra günlük olarak mail adresinizi kontrol etmeniz yeterlidir. Size gelen reklam maillerinde ne yapmanız gerektiği yazacaktır.

Daha fazla kazanmak için, arkadaşlarınızı davet edip sisteme kazandırmalısınız. Her arkadaşınız için üye başına para kazanacaksınız. Sınır yok, limit yok. Ayrıca, sitede yapılan yarışma ve kampanyalarıda takip ediniz. Bu sayede extra para kazanırsınız. İnternetten para kazanımak.
http://www.napolyon.com/Uye/Kayit?idType=lid&id=9a5bf13a-796a-4d0e-a08c-a29e926fd3da

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Napolyon firması Türkiye'nin en güvenli ve saygın firmalarından biri olan Hitay bünyesinde faaliyet göstermektedir. Hitay firmasını yakın zamanda Milli Piyango ihalesi 2 milyar 755 milyon dolara kazanan firma olarak duymuşsunuz. Arkasında böyle bir güç olan bu firmaya sonuna kadar güvenebilirsiniz. Buradaki firmalarla resmi bir bağım yoktur, bende sizler gibi internetteki boş vaktimi değerlendiren biriyim ve bu firmadan binlerce lira ödeme aldım, dekontlarını sitede bulabilirsiniz.